Site icon Sbobet

Sbobet: Muter Betting Bal-balan Online Paling gedhe karo Sportbook

Sbobet: Muter Betting Bal-balan Online Paling gedhe karo Sportbook

Sbobet minangka salah sawijining jinis game gambling online sing melu taruhan olahraga. Ing Sportbook, pemain bisa nang ing kabeh jinis acara olahraga kasedhiya ing operator totoan gambling online iki. Supaya bettors bisa ndhukung tim favorit nalika saingan nalika entuk keuntungan saka pertandhingan. Ing Sbobet Online dhewe ana macem-macem jinis taruhan olahraga populer kayata Bal-balan, Basket, Badminton lan  akeh liyane SGP output .

Kaluwihan saka muter totoan bal-balan karo Sbobet Online

Ana akeh kaluwihan sing bisa sampeyan entuk nalika nggawe taruhan bal-balan online karo sbobet. Where ing sbobet dhewe sampeyan bisa manggonake taruhan olahraga saka kabeh olahraga paling populer. Supaya pemain bisa seneng keuntungan nalika ndhukung tim olahraga favorit. Kajaba iku, kauntungan liyane yaiku proses taruhan gampang banget kanthi tampilan sing prasaja sing ora nggawe pemain bingung.

Selehake Bet Gambling Online Kanthi Kabeh Jinis Olahraga Lengkap

Sbobet Online dhewe minangka sarana kanggo nyelehake taruhan ing acara olahraga sing isih ana lan mangsa ngarep. Ing Sportbook, bettors uga bisa milih jinis olahraga sing arep digawe minangka calon kanggo taruhan manggonke. Ora mung taruhan bal-balan, nanging Sbobet Online nyedhiyakake jinis olahraga liyane kayata, taruhan basket, taruhan bola voli, taruhan badminton lan kabeh jinis olahraga ing jagad iki. Supaya ana akeh variasi saka game sing bisa digunakake minangka materi kanggo sijine.

Carane Play Betting Football Online karo Sbobet Online

Ing muter totoan olahraga online, ana cara kanggo muter lan sawetara kode totoan sing kudu ngerti sadurunge muter. Kene, kita bakal nyedhiyani sawetara cara kanggo muter lan carane maca syarat ing sbobet iki.

Carane kanggo muter Sbobet:

Kanggo milih partai pertandhingan sing tuan rumah lan lawan tamu
H tegese Ngarep utawa uga disebut Host
A sing tegese Away utawa uga disebut Tamu Melawan
HDP BP sing tegese pertandhingan sing suwene nganti 90 menit
HDP AB tegese pertandhingan sing mung nganti nganti 90 menit. 45 menit.
1 x 2 game disebut 1 kanggo Host, X tegese Draw 2 tegese Lawan Tamu.

Kanggo Furan Sbobet:

0-0.5 kang diarani wulu an 1/4
0.05 kang diarani wulu an 1/2
0.5-1 kang diarani wulu an 3/4
1 kang diarani wulu an 1.

ODDS / PEMBAYARAN ING BOLA:

Ana rong jinis Kei utawa pajak, yaiku:

Kei iku abang utawa ana tandha Minus (-) ing ngarepe nomer
lan Kei biru utawa ora ana tandha Minus (-) ing ngarepe nomer kasebut.

tuladha katrangan kei abang lan biru:

yen Bettor nginstal Juventus sing duwe Kei utawa Pajak ( -1.30)

yen milih Juventus nominal Rp 200.000,-
Nek Juventus kalah = Terus bisa dikenai ragad 1,30 x 200.000 = Rp. 260.000,-
yen Juventus menang = Banjur entuk bayaran Rp 200.000

Yen sampeyan nginstal Persib Bandung sing duwe Kei utawa Pajak ( 1.30 )

yen Persib Bandung menang = Terus bisa entuk 1,30 x 100.000 = Rp. 260.000
Yen Persib Bandung kalah = Terus bisa dikenai pajak Rp 200.000

Carane Play Mix Parlay lan Mix Parlay Combo ing Sbobet Online

Mix parlay minangka fitur ing taruhan sportsbook . Ngendi liwat fitur parlay campuran iki, bettors bisa masangake sawetara pertandhingan bebarengan. Nanging fitur combo mix parlay nduweni kelemahan sing fatal. Yen salah siji tim sing dipilih ing paket parley kalah. Banjur siji paket parley bakal diumumake ilang. Punika carane kanggo muter Mix parlay lan Mix parlay Combo.

Mix Parlay tegese taruhan paket kanthi minimal 3 pihak ing 1 paket:
Metode Enumerasi Campuran Parlay:

(NB: Nomer menang wis kadhaptar minangka modal batting bal ping pong)

Yen mathuk kabeh (menang kabeh) banjur mung Multiply nomer ODDS saka telung tim sing dipilih A x B x C, banjur nomer Odds diwilang mung pingan karo nomer bat bal ping pong.

Yen ana partai dasi, banjur partai sing diikat ora perlu dietung ing perkalian.

Yen siji pertandhingan kalah ing siji paket, banjur paket Mix Parlay bakal diitung ilang (LOSE).

Yen ing 1 paket ana partai sing sukses 1 utawa 2

Ilustrasi Paket berisi 1 Tim berhasil setengah (Win Half) Contoh:

Skor FT 2-1

Cacat Take party A@- 0.75

Odds 1. 740 (Setengah Sukses)

Nilai sing diwilang: 1.740– 1= 0. 74: 2= 0.37+ 1= 1.37

Skor FT 3-1

Cacat Take party C@- 0.25

Odds 1. 900 (Kasil Lengkap)

Pitungan regane: 1.900

Skor FT 1-3

Cacat Take Party H@0. 00

Odds 1. 880( Kasil Lengkap)

Pitungan regane: 1,880

Metode Tambahan:

Yen bat pingpong Rp. 100k

[( 1. 74- 1): 2)+ 1] x[1. 9] x[1. 88]= 4. 89 x 100–100= 389

NB: Nomer menang wis kadhaptar minangka Modal, supaya sukses net bisa diitung kanthi metode pemotongan kanthi modal (389- 100 = 289)

Yen ing 1 paket ana partai sing ilang 1 utawa 2, iku tegese nomer Odds Team ora saiki, lan nomer Odds kudu dipérang dadi 2 utawa (0. 5).

Ilustrasi paket berisi 1 Lose Half Team Contoh:

Skor FT 2-0

Cacat Njupuk Party A@- 1.00

Odds = 1. 770 (Kasil Lengkap)

Pitungan regane: 1,770

FT 0-1

Cacat Take party C@0. 75

Odds = 2. 030

( Kalah setengah dadi Odds Number 2.030 sing ora kasedhiya) (diwilang rintangan 0.5)

Pitungan regane: 0,5

FT 0-1

Cacat Take party F@- 0,50

Odds = 1. 890( Kasil Lengkap)

Nilai sing diwilang: 1,890

METODE PItungan

Yen bat pingpong Rp. 100k

[1. 770] x[0. 5] x[ 1. 890]= 1. 67 x 100= 167

NB: Nomer menang wis kadhaptar minangka Capital, supaya sukses net bisa diwilang dening cara nglereni karo modal (167- 100 = 67).

Exit mobile version